Raeplatsil tervitati ultraraudmeest

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudmeest ootas pühapäeva õhtul kodulinnas ees üllatus. Ultratriatleeti Rait Rataseppa ja tema meeskonda tuli hilisõhtul Tartu Raekoja platsile tervitama hulga toetajaid ja sõpru.
Raudmeest ootas pühapäeva õhtul kodulinnas ees üllatus. Ultratriatleeti Rait Rataseppa ja tema meeskonda tuli hilisõhtul Tartu Raekoja platsile tervitama hulga toetajaid ja sõpru. Foto: Kristjan Teedema

Esimese eestlasena ultratriatloni distantsidel maailma tippu jõudnud sportlane, tartlane Rait Ratasepp saabus pühapäeva õhtul tagasi Šveitsist, kus läbis kümnel järjestikusel päeval ühe täispika triatloni. Pärast 2300 kilomeetri ja 33 tunni pikkust autosõitu tervitasid toetajad ja spordisõbrad Rataseppa üheskoos Tartu raeplatsil.

Ratasepp saavutas Šveitsis maailmakarikaetapil teise koha ja tema nimel on nüüd läbi aegade teine tulemus. Tartlasel võttis kümnekordse triatloni läbimine aega 108 tundi 48 minutit ja 57 sekundit, sellega ta ka kehtivat maailmarekordit lõi. Uueks maailmarekordiomanikuks sai aga võistlusel esimeseks tulnud sakslane Richard Widmer.

Kiiresti lõpetada

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles