Politseinikku vigastanud vägivallatseja sai tingimisi vangistuse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Põhja prefektuur

Suvel purjus peaga Kuressaares teisele inimesele kallale läinud ja hiljem patrullautos politseinikku vigastanud mees sai kohtus karistuseks tingimisi vangistuse.

Kohus tunnistas Kevin Väljaotsa süüdi avalikus kohas käitumise üldnõuete rikkumises, mis oli seotud vägivallaga ning vägivalla kasutamises võimuesindaja suhtes seoses viimase ametikohustuste täitmisega, kirjutab Meie Maa.

Kohus mõistis mehele kahe kuriteo eest liitkaristusena kokku üheaastase vangistuse tingimisi 18-kuulise katseajaga. Karistust ei pöörata täitmisele, kui mees ei pane katseajal toime uut tahtlikku kuritegu.

Süüdistuse järgi tungis Väljaots tänavu suvel purjus olekus Kuressaares kallale teisele isikule, tekitades talle mitteeluohtlikud tervisekahjustused. Kui politseinikud hakkasid Väljaotsa patrullautosse panema, lõi ta jalaga kinni sõiduki tagumise kongiukse nii, et politseiniku käsi jäi ukse vahele.

Kuressaares karistuse saanud mehe näol on tegu on menusarjas «Ühikarotid» mänginud Kevin Väljaotsa nimekaimuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles