KOHALIK VAADE. Kahe Sabaga Koer seisab Ungaris põgenike õiguste eest

Viktória Serdült, Budapest
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Keskmine ungarlane näeb oma elu jooksul pigem ufot kui põgenikku» kuulutab Kahe Sabaga Koera plakat Budapesti kohviku juures.
«Keskmine ungarlane näeb oma elu jooksul pigem ufot kui põgenikku» kuulutab Kahe Sabaga Koera plakat Budapesti kohviku juures. Foto: SCANPIX

«Kas teadsid, et Ungaris on rohkem siniseid plakateid kui migrante?» Sellise sõnumiga plakat Budapesti südames on üks paljudest, millega pilgatakse Ungari valitsuse migrandivastast propagandat.

Augusti keskpaigast alates on riik olnud üle ujutatud valitsuse põgenikevastase kampaaniaga, kuna kodanikke ootab 2. oktoobril ees hääletus Euroopa Komisjoni määratud põgenikekriteeriumi täitmise üle.

Ferenc Liszti rahvusvahelisse lennujaama viivast maanteest Budapestis kuni väikeste küladeni riigi kaugemates maapiirkondades hoiatavad sinised plakatid ungarlasi immigratsiooni ohtude eest.

«Kas sa teadsid, et Pariisi terroriaktid panid toime migrandid?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles