Poksimaailma valitseja: ma tarvitan kokaiini ja ei taha enam elada

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Poksimaailma kõige kuulsusrikkama ajalooga võistlusklassi ehk üliraskekaalu maailmameister Tyson Fury tunnistas intervjuus ajakirjale Rolling Stone, et on elu jooksul kõvasti kokaiini tarvitanud. Samas rääkis ta ka oma depressioonist.

WBA, WBO ja IBO meistrivöö omanik tunnistas, et tal on bipolaarne häire ja et sellega võideldes on ta tarvitanud kõvasti kokaiini. Eelmisel kuul teatas ESPN, et Fury andis 22. septembril dopinguproovi, mis näitas kokaiini tarvitamist.

«Ma olen oma elu jooksul teinud palju asju. Olen tarvitanud palju kokaiini. Väga palju. Miks ma ei peaks kokaiini tarvitama? See on ju minu elu. On ju nii? Ma võin teha, mida ise tahan,» rääkis Fury intervjuus. «Jah, ma olen kokaiini tarvitanud. Paljud inimesed on seda teinud. Mis see üldse asjasse puutub? See ei ole sooritusvõimet parandav dopinguaine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles