Eks nad kõik ole armsad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Koppel.
Priit Koppel. Foto: Sander Ilvest

Ei ole just tavaline, et täisjõus mees nätsupaberite ja banaanikleepsude kogumisega tegeleb. 48-aastane Priit Koppel, inseneriharidusega abielumees ja kahe tütre isa, on aga sel alal vägagi arvestatav tegija, seda nii üle 3000 nätsupaberi kui ka pealt 500 banaanikleepsuga.

Priit Koppel on hariduselt infotehnoloogiainsener, kes töötab arendusjuhina rahvusvahelises ettevõttes YE International. Vabal ajal mängib petanki, milles teeb sääraseid edusamme, et sõidab peagi Madagaskarile maailmameistrivõistlustele, ja joonistab karikatuure, mida aeg-ajalt näitustelgi kaeda saab. Mehe veelgi pikemalt kestnud harrastusest – nätsupaberite ja banaanikleepsude kogumisest – teab aga tunduvalt väiksem hulk inimesi, kui mitte arvestada kollektsionääride seltskonda. Niisiis esitleb ta meile esimese ajakirjandusväljaandena oma albumeid, mis on kirevaid pabereid otsast otsani täis pikitud.

Koppel ise arvab, et kindlasti pole tal ühtki nätsupaberit Põhja-Koreast; teiste riikide suhtes ta nii kindel pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles