Peeter Ernits: olukord on väljunud kontrolli alt (9)

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne Peeter Ernits: Jürgen Ligi soovitab presidendil robotiga seksida
Skandaalne Peeter Ernits: Jürgen Ligi soovitab presidendil robotiga seksida Foto: Erik Prozes

Keskerakonna juhi Edgar Savisaare usaldusisik, möödunud laupäeval erakonna volikogu esimehe heitluses kaotajaks jäänud riigikogu liige Peeter Ernits tunnistab, et võitlus parteijuhi koha nimel on läinud äärmiselt inetuks, et Jüri Ratase leer ei anna endale aru, mis pärast kongressi saama hakkab ja et Savisaar jääb ka kaotades kindlasti poliitikasse.

-Kodusõda, isatapp, reetmine, hangudega inimesed tänaval, peakontori lukkude vahetamine – nii vängeid sõnu ja radikaalseid tegusid Eesti poliitikast ei mäletagi. On see millegi lõpp või algus?

Isatapust ei ole kuulnud, aga kodusõda on adekvaatne hinnang, lukkude vahetus reaalsus ja peakontori ülevõtmine samuti.

Kodusõja tunnuseks on rivaalisemine, n-ö lahingutegevus, maastiku hõivamine. Eelmise sügise piirkondade konverentsidel oli naljakas, et tihti jõudsid ääremaale kohale kümme riigikogu liiget – viis ühest, viis teisest leerist. Valgamaal öeldi näiteks, et kunagi varem pole nii palju riigikogulasi, eriti veel ühest fraktsioonist, kohale tulnud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles