Liiklusraev Tallinnas: mees lõi kurikaga kaasliikleja autol peegli küljest (20)

Nele-Mai Olup
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Kuvatõmmis

Sotsiaalmeedias levib video sellest, kuidas Tallinnas Raua tänaval lõi maasturi roolis olnud võõras mees kurikaga kaasliikleja autol peegli küljest.

Video postitaja sõnul juhtus intsident 25. oktoobril kella 11 paiku, kui ettevõtte töölised olid Raua tänaval teel kliendi juurde.

«Järjekordne rämps Eesti tänavatel,» kirjeldas sotsiaalmeedias video üles laadinud mees kurikaga laamendanud kaasliiklejat. «Las inimesed näevad uut tüüpi kangelast,» kirjutas ta Facebookis.

Tööliste sõiduki ees peatus musta BMW maasturiga mees, kes hakkas tööliste valge kaubiku poole tulema ja püüdis avada selle ust, selgitas video postitaja. Kui see ei õnnestunud, tõi dressides mees autost kurika ja lõi katki kaubiku juhipoolse peegli.

Videost kostsid BMW juhi sõnad: «Arvab, et lihtsalt keerab ette mulle?»

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava ütles Postimehele, et politsei sai teate juhtunust möödunud teisipäeval kella 11 paiku. Teataja sõnul peatas ta sõiduki, et vaadata majanumbrit, seepeale sõitis temast mööda teine sõiduk, peatus, sealt tuli välja mees ja lõi kurikaga.

Aava lisas, et politsei käis sündmuskohal ja fikseeris asjaolud, vestles juhiga ning uurib juhtunu asjaolusid.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles