Simsoni sõnul jätab Savisaar kaotamise kellelegi teisele

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar eelmisel kongressil.
Edgar Savisaar eelmisel kongressil. Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna riigikogu fraktsiooni esimees Kadri Simson arvab, et erakonna praegune juht Edgar Savisaar ei julge tulla sel laupäeval toimuvale Keskerakonna kongressile parteijuhi valimistel kaotama ja seetõttu loobub ta ilmselt mõne teise juhikandidaadi, kas või näiteks Heimar Lengi kasuks kandideerimast.

Simson ütles, et erakonna 27 piirkonna hulgas pole mitte ühtegi, kes oleks esimehe kandidaadiks esitanud üksnes Edgar Savisaare – need, kes Savisaare kandidatuuri üles seadsid, esitasid tema kõrvale ka teise või kolmanda kandidaadi. Tema sõnul tähendab see, et praeguseks tunnistavad kõik piirkonnad üle Eesti, et erakonnal on võimalus edasi minna uue esimehega. «See on päris kõva signaal erakonna sisse, et enam ei öelda, et ilma Savisaareta meid alles ei jää. Vastupidi, kõik otsivad alternatiive,» märkis ta.

-Piirkonnad toetavad Ratast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles