Ogier’d ja Tänakut ennustatakse tiimikaaslasteks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Sebastien Ogier tänavu Poola rallil.
Ott Tänak ja Sebastien Ogier tänavu Poola rallil. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas on pärast Volkswageni taandumist segased ajad ja kõik ootavad neljakordse maailmameistri Sebastien Ogier’ otsust tuleviku kohta. Eelkõige on Ogier’d seostatud M-Spordi ja Citroëniga. Väljaandes Autoportal märgitakse, et Ogier kirjutab peagi alla lepingule M-Spordiga ja seal saaks ta tiimikaaslaseks Ott Tänaku.

Rahaliselt peaks M-Sport Ogier’ palkamisega samuti hakkama saama. Kuna prantslasel oli tulevaks aastaks Volkswageniga leping olemas, siis tuleb see raha Volkswagenil nagunii välja maksta.

Lisaks teatas Volkswageni rallitiimi suursponsor Red Bull väljaandele Motorsport News, et ta jätkab nii Ogier’, Andreas Mikkelseni kui ka Jari-Matti Latvala isikliku sponsorina. M-Spordile on hea uudis veel seegi, et Fordi tehas on lubanud suurendada oma panust nende tiimi. Eelkõige väljendub see abis 2017. aasta võistlusmasina arendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles