Tagaotsitav põhjustas aidsiennetajate ja politseinike konflikti

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politseinike nina alt plehku pannud narkomaanist kurikael vallandas aidsiennetajate ja õiguskaitsetöötajate vahelise konflikti.

Tallinnas Koplis asuvast tervisekeskusest Elulootus käivad abi saamas peamiselt narkomaanid, kellest enamik kuulub paratamatult ka politsei ja kohtumaja klientide nimistusse. Nii kohtu kui politsei sõnul on ennetuskeskuse töösse suhtutud ikka vastutulelikult, nüüd aga tänu mõni nädal tagasi juhtunud intsidendile, sai kohtu esimehel Helve Särgaval mõõt täis, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Nimelt tulid politseinikud Aidsi Tugikeskuse juhatuse liikme Nelli Kalikova palvele vastu ka seekord ja ootasid kokkuleppel tervisekeskuse töötajatega tagaotsitavat noormeest ennetuskeskusest veidi eemal, et mehe käed seal raudu panna, kuid veidi hiljem nägid politseinikud vaid keskusest põgeneva noormehe selga.

Kalikova ütles, et kui keegi võetaks otse ennetuskeskuses vahi alla, siis ehmataks see ülejäänud narkomaanid ära ning keskuse võiks pikaks ajaks kinni panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles