Kaljulaid tõmbas presidendi vastuvõtu külaliste hulka koomale (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid koos ERRi juhi Margus Allikmaaga rahvusringhäälingu sünnipäeval Estonias.
President Kersti Kaljulaid koos ERRi juhi Margus Allikmaaga rahvusringhäälingu sünnipäeval Estonias. Foto: Toni Läänsalu

Presidendi kantselei teatel ootab riigipea Kersti Kaljulaid sel aastal vabariigi aastapäeva pidulikule vastuvõtule umbes 1000 külalist. 

Kantselei kommunikatsioonispetsialist Rika Margat ütles ERRi portaalile, et kutsed on saadetud umbes 500 inimesele, keda oodatakse vastuvõtule koos kaaslastega. Ta rõhutas, et kutsutute lõplik ja täpne arv on veel lahtine.

Eelmisel aastal saadeti välja umbes 700 kutset ning kohale tuli külalisi koos kaaslastega ca 1000.

Presidendi pressiesindaja Taavi Linnamäe sõnul moodustavad vastuvõtu kunstilise toimkonna lavastaja Jaak Prints, muusikaline juht Erki Pärnoja ning kunstnik Jaagup Roomet.

«Vabariigi aastapäeva vastuvõtt on väga tugevate traditsioonidega üritus. Sel aastal on plaanis ka mõned uuendused, kuid nendest ei tahaks rääkida enne, kui päev käes on. Kõik see, mida inimesed on harjunud nägema ja mida oodatakse, toimub ka sel päeval,» kinnitas Linnamäe.

«See on kõigi Eestimaa inimeste pidupäev, nii kodumaal kui eemal. Ja loodetavasti leiavad kõik sel päeval just selle koha, sündmuse, tegevuse, millega kodumaad südames kanda - on see siis lipuheiskamine Toompeal või koduhoovis, pereringis pidusöökide tegemine või paraadi vaatamine, rabamatkal käimine või kontserdi vaatamine telekast,» lisas presidendi esindaja.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles