Michal pole Tallinna linnapeaks kandideerimise plaanist loobunud

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal.
Kristen Michal. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu reformierakondlasest liikme Kristen Michali sõnul ei ole ta loobunud kavast kandideerida Tallinna linnapeaks, kuigi tema oponendid on selliseid jutte levitanud.

Postimees avaldab kokkuleppel Michaliga talle esitatud küsimused ja vastused täismahus,

Küsimus puudutab Teie kandideerimist Tallinna linnapeaks. On liikumas jutud, et olete sellest plaanist loobunud. Kas nendel juttudel on tõepõhi all? Kas võite kinnitada, et plaanite jätkuvalt kandideerida Tallinna linnapeaks? Kui linnapeaks kandideerimise plaanides on siiski muudatusi, siis millisel põhjusel te ei kandideeri?

Michali vastus

«On liikumas jutud»? Kesklinna kandis on liikumas jutud ajakirjanike ja just Postimehe töötajate korralikust, ligi 50-protsendilisest palgatõusust. Kas seal juba paistab?

Olen huumorilainel, sest eile õhtupoole vestlesin samal teemal Postimehest Teie austatud kolleegi Tuuli Kochiga, kes viitas oma pika loo tarbeks, et selliseid jutte liigub. Selgitasin talle pikemalt ennast puudutavat ja seda, et plaan kandideerida ning koostada tugev nimekiri, hea programmiga, ei ole mul ega piirkonnal muutunud. Mõõdetav eesmärk on eelmisest korrast parem tulemus. Küllap ei olnud Te siis omavahel kokku sattunud, eeldasin nagu lehelugeja alati eeldab, et üks toimetus ajab alati ühte asja või loeb üksteise lugusid:)

Huvi pean tänuväärseks, ning palun mitte naljavormi üle pahandada, seniks kuni uus valitsus ei suuda naljade tegemist keelustada, võib vast veel teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles