Vald võib lõpuks saada korraliku raadiolevi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: SCANPIX

Senised katsed Kihelkonna valda hea raadiolevi saada on ringhäälingul nurjunud, kuid sel kevadel katsetatav moodus annab lootust, et korralik raadiolevi jõuab viimaks ometi ka kihelkondlasteni.

Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam pöördus mõne nädala eest rahvusringhäälingu poole aastaid väldanud murega raadiolevi pärast Kihelkonna valla, kirjutas Saarte Hääl.

Vallavanem märkis ringhäälingu tehnika- ja salvestusosakonnale saadetud kirjas, et Kihelkonna aleviku elanikud on korduvalt pöördunud vallavalitsuse poole raadiolevi puudumise või väga kehva kvaliteedi pärast.

Ringhäälingu raadio tehnika- ja salvestusosakonna juhataja Lembit Karind tunnistas oma vastuskirjas, et nõrk või kohati puudulik raadiolevi Kihelkonna piirkonnas on neile tuttav probleem ning juba aasta tagasi üritasid nad seda lahendada, kuid siis katsetus luhtus.

Samas tõi Karind välja, et juba sel kevadel tahavad nad katsetada lahendust, mille kohaselt viiakse põhisaatjad Sauverre ja sellega paraneks kindlasti ka Kihelkonna piirkonnas saadete vastuvõtt ning Kuressaare südalinn kaetakse samal ajal abisaatjatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles