Pussitajat võõrustanud mees tunneb kahetsust

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles majas Raatuse tänaval pussitas 1995. aastal sündinud Karl Kristjan kolme inimest.
Selles majas Raatuse tänaval pussitas 1995. aastal sündinud Karl Kristjan kolme inimest. Foto: Sille Annuk

Laupäeval Tartus Raatuse tänaval pussitamisega päädinud konfliktile eelnes rahulik koosviibimine korrus kõrgemal samas majas. Kuni selle hetkeni, kui korteriperemees oli sunnitud ühe külalistest tema talumatu käitumise tõttu välja viskama. Noormees lahkus koos sõbraga ja rohkem võõrustaja neist ei kuulnud. Alles hiljem sai ta teada, mis juhtus korrus allpool, ning tunneb selle pärast kahetsust.

Tartu Postimees ei avalda korteriperemehe nime ega täpset aadressi. Küll aga püüab tema abiga tuua selgust raskete tagajärgedega sündmuste jadasse.

Paar päeva tööl olnud ja alles täna uuesti koju jõudnud mehe väikesesse, ent nägusasse korterisse paistis üle mitme kuu esimest korda päike. Nimelt asub sellest Raatuse tänava kortermajast lõuna pool viiekorruseline elumaja ning üle selle hoona pole päike tema kolmanda korruse korterisse ulatunud sügisest saati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles