Kelly Sildaru esmakordselt koos spordimaailma suurimate staaridega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Sander Ilvest

Eile õhtul oli eestlastel esmakordselt põhjust pingsalt jälgida spordi-Oscariteks nimetatava Laureuse auhinna galat. Tossude välkudes kogunes Monacosse spordimaailma koorekiht ning teiste seas oli kohal ka X-mängude kahekordne võitja Kelly Sildaru. Aasta kuue parima ekstreemsportlase sekka valitud Sildaru tegi juba nominatsiooni saamisega siinse spordi ajalugu. Võit läks lõpuks Suurbritannia maastikuratturile Rachel Athertonile.

Gala, mis tõi kokku vormel-1 maailmameistri Nico Rosbergi, maailma kiireima mehe Usain Bolti, läbi aegade kõige edukama olümpiasportlase Michael Phelpsi ning veel lugematul hulgal praegusi ning endisi legende, on juba aastaid tähtsaim punase vaiba üritus sportlaste seas.  

«Olen põnevil. Väga lahe koht, kuhu minna. See on lahe, et sain sinna nomineeritud. Olin natukene kuulnud sellest varem,» oli Kelly Sildaru juba kuue parema sekka jõudmise üle õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles