Selver murdis võitmatu Tartu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lincoln Williams (vasakul) oli eilses mängus 16 punktiga võitjate resultatiivseim.
Lincoln Williams (vasakul) oli eilses mängus 16 punktiga võitjate resultatiivseim. Foto: Liis Treimann

VÕRKPALL. Võrkpalli Balti liigas peeti sel nädalavahetusel taas järjekordsed mängud ning eile kohtusid omavahel tabeliidrid Tartu Bigbank ja Tallinna Selver.

Tihedale mängudenädalavahetusele pani punkti eilne põnevuslahing Selveri kodusaalis, kus Tallinna meeskond võitis avageimi 25:19. Teises geimis püsisid tartlased võõrustajate kannul ning põnevust jagus viimaste punktideni, kuid Rauno Tamme kaval hanitus lõpetas teise geimi Selveri 25:21 võiduga. Kolmas geim möödus võrdsete heitlusena, kuid otsustavatel hetkedel suutsid kindlamat mängu näidata kodumeeskonna mängijad ja Selver võitis geimi 25:21. Sellega kirjutas Selver tabelisse 3:0 võidu, seni kõik 21 mängu võitnud Tartu teenis aga esimese kaotuse Balti liigas.

Nii Selver kui Tartu pidasid ühe kohtumise ka laupäeval, kui tartlased alistasid 3:0 TTÜ ning Selver pidi 1:3 tunnistama Rakvere meeskonna paremust. Laupäeval said Eesti meeskondadest võidu kirja ka Järvamaa, kes võitis 3:1 Flamingo Volleyt, ning Elga Mastersit 3:1 võitnud Pärnu Võrkpalliklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles