Kadetid on Sisekaitseakadeemia kolimise vastu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisekaitseakadeemia.
Sisekaitseakadeemia. Foto: Heiko Kruusi / Õhtuleht

Sisekaitseakadeemia üliõpilasesindus teatas oma avalikus pöördumises valitsusele ja peaministrile, et on nagu akadeemia juhtkond ja vilistlaskogugi kooli Ida-Virumaale kolimise vastu.

«Sisekaitseakadeemiast räägitakse kui ainult majast, millel justkui ei olekski mingit sisu, mida selle maja ühest paigast teise tõstmine võiks mõjutada. Sisekaitseakadeemial on tegelikult aga suur, sügav ja unikaalne sisu, mille tulemusena asuvad Eesti ühiskonda teenima noored ja motiveeritud riigitöötajad: maksu- ja tolliametnikud, vanglaametnikud, politseinikud ja piirivalvurid ning päästjad. Ikka selleks, et meie tänavatel oleks turvalisem liikuda, et makstaks makse ja hätta sattunud inimesed saaksid päästetud,» tõid kadetid esile.

Nende sõnul töötavad sisekaitseakadeemias oma ala parimad teoreetikud ja praktikud. «Narva kolimisel ei taha me ilma jääda inimestest, kelle erialased teadmised ning õpetamiskogemus on väga kõrgel tasemel ning kellest teame, et saame neid usaldada,» seisis pöördumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles