300 000 eurot kulutatud. Kas märkad erinevust?

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne ja nüüd. Raadi endisel sõjalennuväljal laiuvad rehviväljad mullu detsembri alguses ja tänavu veebruari lõpus. AS Ragn-Sells purustas pisut vähem kui kolme kuuga pudiks 1635 tonni vanarehve. Töödele kulus 300 000 eurot. Vihjeks olgu öeldud, et hiigelhunnikud kahanesid õige pisut vaid välja keskel.
Enne ja nüüd. Raadi endisel sõjalennuväljal laiuvad rehviväljad mullu detsembri alguses ja tänavu veebruari lõpus. AS Ragn-Sells purustas pisut vähem kui kolme kuuga pudiks 1635 tonni vanarehve. Töödele kulus 300 000 eurot. Vihjeks olgu öeldud, et hiigelhunnikud kahanesid õige pisut vaid välja keskel. Foto: 2 x Keskkonnainspektsioon

Detsembri alguses kutsusid keskkonnainspektsioon ja AS Ragn-Sells Tartu meedia­esindajate raskekahurväe Raadi rehviväljadele, kus alustati asendustäitmise korras vanarehvide käitlemist. Veebruari lõpuks jõuti esimese etapi töödega ühele poole: 1635 tonni vanarehve on purustatud ja Eestist välja viidud.

Asendustäitmine võeti käsile, kuna OÜ Rubronic, kelle ladustusplatsil rehvid olid, ei suutnud hoolimata keskkonnainspektsiooni ettekirjutustest asjaga tegelema hakata. 

Asendustäitmise esimeseks etapiks eraldas riik keskkonnainvesteeringute keskuse kaudu 300 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles