Red Bull annab juba alla?

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: XPB/XPB Images/Scanpix

VORMEL-1. F1 sarjas Red Bulli meeskonda kuuluv Max Verstappen teatas juba enne hooaja algust, et nende tiimi uus vormel ei suuda võitude nimel Mercedese ja Ferrariga konkureerida.

Vastne masin näitas hooajaeelsel Barcelona testimisel kokkuvõttes neljandat aega, jäädes alla nii Ferrarile, tiitlikaitsja Mercedesele kui ka Williamsile. «Meil läheb aega, et enda täielikust tasemest aru saada,» rääkis 19-aastane Verstappen. «Isiklikult ma ei usu, et oleme võimelised praeguses olukorras tiitli nimel võitlema,» lisas ta.

Hooajaeelse testimise põhjal usub Verstappen, et kuigi Ferrari näitas võrreldes 2016. aastaga paremat kiirust, ootab ta rohkem ka Mercedeselt. «Ferrari on eelmistelgi aastatel kiire olnud, kuid minu hinnangul on nad sel hooajal eelmise aastaga võrreldes teinud kindla edasimineku ning võitlevad võitude nimel,» sõnas Verstappen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles