Keskerakondlik Loksa venitab ühinemisega viimseni

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkastil Loksa linnavalitsuse maja küljes on keegi linnakodanik tähti maha kraapides valla ja linna ühendamise teemal meelt avaldanud.
Postkastil Loksa linnavalitsuse maja küljes on keegi linnakodanik tähti maha kraapides valla ja linna ühendamise teemal meelt avaldanud. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonna juhitav valitsus tegi 2700 elanikuga Loksale ettepaneku ühineda Kuusalu vallaga, aga keskerakondlik Loksa linna ainuvõim teeb linnaelanike seas varjamatut liitumisvastast propagandat, et pääseda sundliitmisest.

Loksa linnast ja Kuusalu vallast kahepeale kokku viimastel valimistel vaid 51 häält saanud Helle ja Värner Lootsmann käituvad hoolimata nigelast häältesaagist kui Loksa linna omanikud. Linnas kutsutakse neid lihtsalt: Perekond.

Loksal ja Kuusalus räägitakse sellist lugu. Küsitakse, kas vastab tõesti tõele, et Loksa ujula koristaja ei kuulu Keskerakonda? Ja vastatakse: ei vasta tõele, sest ka tema astus Keskerakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles