Sõiduauto ja mikrobussi laupkokkupõrkes hukkus naine

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 6.55 paiku toimus traagiline liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Kadrina vallas Hulja külas, milles hukkus 45-aastane naine ja sai viga kaks meest.

Esialgsetel andmetel liikus mikrobuss Ford Rakverest Tapa suunas, kui kaotas juhitavuse ning kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu tulnud sõiduautoga Toyota, teatas politsei. Kokkupõrke tagajärjel said viga Toyota roolis olnud 33-aastane mees ja Fordi roolis olnud 53-aastane mees. Mikrobussis kaasreisijana olnud 45-aastane naine hukkus sündmuskohal. Esialgsetel andmetel kasutasid kõik õnnetuses osalejad turvavarustust.

 Sõiduauto Toyotal olid all lamellrehvid ning mikrobussil suverehvid. Teekate sündmuskohal on lörtsisegune.

 Ida prefektuuri operatiivjuht Aleksandr Urb avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. «Kevadiselt heitlike ilmadega peame liikluses olema valmis igasugusteks ootamatusteks. Sõidukiiruse ja sõiduvõtete valimisel tuleb arvestada tee- ja ilmaoludega. See on nii juhi kui ka kaasreisijate jaoks elulise tähtsusega otsus,» sõnas operatiivjuht.

 Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude välja selgitamiseks alustati kriminaalmenetlus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles