Tallinna koolinoortele õpetatakse võrdõiguslikkust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna koolides viiakse läbi soolise võrdõiguslikkuse alased koolitused ja teavituskampaania ning korraldatakse noorte soolise võrdõiguslikkuse seminar.


Projekti «Sooline võimestamine» eesmärgiks on edendada noorte teadlikkust ühiskonnas esinevaist soolise ebavõrdsuse ilminguist ning vabaneda ebavõrdsust soosivaist stereotüüpidest ja eelarvamustest, teatas Raepress.

Projektiga soovitakse edendada teemakohast diskussiooni ning pakkuda soolise võrdõiguslikkuse alaseid konstruktiivseid teadmisi ja oskusi, mis aitaksid varakult ära hoida eelarvamuste ja stereotüüpide kinnistumise.

Projekti põhisündmusena toimub Tallinna noortele 8. aprillil kella 11-15 Euroakadeemias soolise võrdõiguslikkuse teemaline seminar. Seminaril osaleb kuni 60 aktiivset 14-26-aastast noort, kes on huvitatud võrdõiguslikkuse küsimustest ja soovivad teiste omavanustega kogemusi ja teadmisi jagada.

Registreerimine kuni 6. aprillini veebilehel www.peacechild-estonia.org või meiliaadressil info@peacechild-estonia.org.

Projekti viib ellu noorteorganisatsioon MTÜ Peace Child Eesti. Projekti toetab Tallinna spordi- ja noorsooamet.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles