Pärnakas varjas naabri akna korvpallilauaga (1)

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pahane naaber püstitas kõrvalkrundil asuva hoone akna ette korvpallilaua.
Pahane naaber püstitas kõrvalkrundil asuva hoone akna ette korvpallilaua. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Aastaid tagasi alguse saanud naabrite tüli päädis sellega, et üks üleaedsetest püstitas korvpallilaua otse teise akna ette, varjates sellega vaate täielikult. «Ma ei teagi, kas see on andekuse tipptase või kiuslikkus,» kurdab naaber, kelle aknasse enam valgus ei paista.

Pärnus Rääma linnaosas elav Maie Kapak ja tema tütar Airi Kasemägi on nõutud, sest kaks nädalat tagasi paigaldas naaber nende ehitusjärgus kõrvalhoone ülemise korruse akna ette korvpallilaua.

Naabrite vahelt jooksis must kass läbi umbes kuus aastat tagasi, kui ema ja tütar tahtsid hakata enda hoovis lammutatud kõrvalhoone kohale uut ehitama. Viis aastat oli Kasemäe sõnutsi hoovis ehitusauk ja naabritega vaieldi, kuhu nad võivad kõrvalhoone rajada. Kuna Kapaku krunt on kitsas – vaid 16 meetrit –, läks krundipiirile ehitamiseks vaja naabri luba. Et üleaedsed ei leidnud Pärnu linnavalitsuse abiga lahendust, otsustati kõrvalhoone lõplik asukoht ja väljanägemine Tallinna halduskohtu Pärnu kohtumajas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles