Suur snuukritüli: kes, kas ja miks kiusab Ronnie O’Sullivani?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Jon Buckle/PA Wire/PA Images/Scanpix

Snuukritäht Ronnie O’Sullivan on kuri. «Ma ei kavatse lasta ennast kiusata!» teatas ta MMil vihaselt. Lisaks on britt jaganud ajakirjanikele intervjuudes ühesõnalisi vastuseid, teinud roboti häält või ümisenud vastamise asemel sootuks Oasise lugu «Wonderwall». Miks O’Sullivan veiderdab ja miks nimetas kolleeg-konkurent Shaun Murphy teda tagajärgede eest põgenejaks?

O'Sullivani pahameele on pälvinud Maailma Snuukriliidu esimees Barry Hearn. Alaliit saatis O’Sullivanile vahetult MMi eel hoiatuskirja, kuna viiekordne maailmameister kritiseeris jaanuarikuisel Masters-turniiril kohtunikku Terry Camillerit ja kostitas ühte fotograafi vandesõnadega. Eelmisel nädalal võttis Hearn uuesti O’Sullivani aadressil sõna, nimetades tema käitumist pressikonverentsidel piinlikuks.

«Helistasin Barryle kuu aega tagasi ja ütlesin: tead, mul on sinust ja su juhatusest kõrini. Üks väga hea sõber lubas mulle seepeale, et paneb oma advokaadid asjaga tegelema,» rääkis O’Sullivan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles