Reps: koorijuht ei salligi vahelesegamist (2)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ütles enne Sputniku avaldatud intervjuud, et tema niisuguse kanaliga ei tegele.
Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ütles enne Sputniku avaldatud intervjuud, et tema niisuguse kanaliga ei tegele. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Haridusminister Mailis Reps (Keskerakond) ütleb, et vastuolude sügavus Georg Otsa nimelises muusikakoolis oli talle ootamatu avastus ning kuigi ta hindab Aarne Saluveeri kõrgelt, pole pikas perspektiivis tema jätkamine koolijuhina võimalik. Kuidas asjad täpselt edasi kulgevad, sõltub koolis tehtavast auditist.

Viimase kolme-nelja aastaga eriti teravaks kiskunud kriipimine Otsa kooli töötajate ja juhi Aarne Saluveeri vahel jõudis pärast 79 töötaja kirjalikku umbusaldusavaldust läinud nädalal avalikkuse ette, kuid teie ministrina pole sõnagi öelnud.

Oleme äraootavad. Ootame laiapõhjalist auditit.

Mis see on?

Siseaudit – raamatupidajad, kõik spetsialistid peavad dokumente analüüsima. On mitu ettekirjutust, Saluveerile on hoiatus tehtud. 2013. aasta dokumendid, mis on nüüd välja toodud, tuleb ministeeriumi välis- ja sisehindamise spetsialistidest, meie raamatupidajatest, juristidest kokku pandud komisjonil üle vaadata. Nad analüüsivad olukorda bürokraatlikult, juriidiliselt, sisuliselt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles