Video: Bostoni politsei uurib anestesioloogide topeltmõrva

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Field ja Lina Bolanos
Richard Field ja Lina Bolanos Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Ameerika Ühendriikide Bostoni politsei uurib kahe arsti julma mõrva nende luksuskorteris. Esmastel andmetel tundsid tapetud oma mõrvarit.

Krimiuurijad leidsid 38-aastase Lina Bolanose ja 49-aastase Richard Fieldi, kes olid kihlatud, surnukehad möödunud reedel Lõuna-Bostonist Macallen Buildingis asuvast korterist, edastab The Independent. 

Richard Field ja Lina Bolanos
Richard Field ja Lina Bolanos Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Politsei teatel jõudis Bolanos enne surma saata sõbrale sõnumi, et tema ja ta mehe korterisse tungis relvastatud võõras. Sõber helistas politseisse ning politseinikud läksid saadud info põhjal arstide korterit uurima, leides eest kahe anestesioloogi surnukehad.  

Kahtlusaluseks peetakse 30-aastast Bampumim Teixeirat, kes arreteeriti sündmuskohas. Ta astus eile kohtu ette ning talle esitati süüdistus topeltmõrvas.

Politsei esindaja William Evansi teatel võisid arstid nende tapjat tunda, kuid see väide nõuab veel uurimist ja kinnitamist.

Field töötas anestesioloogina Bostoni North Shore Pain Management haiglas ja Bolanos Massachusetts Eye and Ear haiglas. Bostoni arstide teatel olid anestesioloogid omal alal hinnatud spetsialistid.

«Kogu meie haigla on vapustatud Lina Bolanose ja ta kihlatu ootamatust surmast. Bolanos oli silmapaistev laste anestesioloog ja suurepärane kolleeg. Toetame kahe arsti perekondi neile raskel ajal,» teatas Massachusetts Eye and Ear haigla juhtkond.  

North Shore Pain Management haigla kinnitas, et Fieldi kaotus on neile valus, sest tegemist oli suurepärase, tööle pühendunud anestesioloogiga.

Bostoni politsei teatel on mõrva motiiv veel teadmata, kuid oletatakse, et tegemist võis olla mingi kättemaksuga.

Reutersi teatel leiti arstide korterist oletatava tapja jäetud kirjutis, milles viidatakse kättemaksule.

Samuti ei ole teada, kuidas arstide tapmises kahtlustatav pääses hästi valvatud ja turvatud hoonesse ja korterisse.

Kahtlusalune Teixeira oli mõni aeg tagasi vanglast vabanenud, ta oli üheksa kuud trellide taga relvastatud röövi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles