Kullamäe: ei saa vaadata vaid ühte seeriat!

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnale lõpeb tänavune hooaeg koduste meistrivõistluste pronksiseeriaga. Viimati jäi Tartu finaalist välja 2003. aastal, aga peatreener Gert Kullamäe pole nõus meeskonnale antud karmide hinnangutega.

Eelmisel nädalal lahkas Postimees tartlaste esindusmeeskonna probleeme, kui Tartu oli Raplast poolfinaalseerias mängudega 0:2 taga. Lõpus jõudiski Rapla tulemusega 3:1 finaali, kuid Kullamäe leiab, et neile tehti siiski liiga. Postimees kirjutas, et Tartu esindusmeeskond seisab kuristiku serval ja Raplale kaotades sinna ka langeti. Kullamäe sõnul ei ole see aga õiglane hinnang.

«Ma ei ole sellega absoluutselt nõus. Minu meelest on see isegi natukene pahatahtlik,» leidis Kullamäe Tartu Postimehele antud intervjuus. «Me ei saa vaadata ainult ühe seeria pealt, et teeme oma asja jube halvasti ... Tuleb vaadata laiemat pilti. Tuleb vaadata professionaalset meeskonda ja Tartu üldist korvpalli. Mina näen neid asju väga positiivselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles