Taavi Aas püüab eestlaste hääli (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümmekond aastat märkamatult Edgar Savisaare selja taga püsinud Taavi Aasast sai eile Keskerakonna kandidaat Tallinna linnapea kohale.
Kümmekond aastat märkamatult Edgar Savisaare selja taga püsinud Taavi Aasast sai eile Keskerakonna kandidaat Tallinna linnapea kohale. Foto: Tairo Lutter

Keskerakonna kandidaat sügisel Tallinna linnapea kohale on Taavi Aas, teatas eile hommikul erakonna juht Jüri Ratas. Aas seepärast, et viimased kaks aastat on ta linnapea kohuseid täites head tööd teinud ning liiati leiab vene valija Keskerakonna valimissedelilt üles niikuinii.

Linnapea Edgar Savisaar oli tavatsenud iga kord ise määrata, kes teda eemaloleku ajal asendab. Asendasid järjepanu kõik abilinnapead ning keegi ei teadnud, millise loogika järgi ta asendajaid valib.

Aga siis järsku oli Savisaar koomas ning linnavalitsuse majas otsiti sahtlipõhjast üles linnapea asendamise kord selleks puhuks, kui linnapea ise ei ole võimeline kedagi määrama. Nii saigi Taavi Aasast ootamatult peamine linnapea asendaja, sest rahandusvaldkonna abilinnapea on asendajate järjekorras number üks. Temast edasi asendatakse vanuse järgi, vanemast alates.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles