Reservid sulavad kui lumi (3)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip Tallinnas
Andrus Ansip Tallinnas Foto: Aivar Pau

Euroopa Komisjoni asepresidendi ja Eesti endise peaministri Andrus Ansipi sõnul on valitsuse maksumuudatuste plaanid tekitanud olukorra, et Eesti ei näe enam Euroopa tasandil hea välja. Koalitsioonivahetust ta praegu aga mõistlikuks ei pea.

«Tavaliselt ütlen, et Eesti paistab hea välja, aga kui peaksin ennast asetama potentsiaalse investori rolli – või ka Euroopa Komisjoni asepresidendi rollis olles –, ei saa ma enam väita, et kõik asjad on hästi,» ütles eile Tallinnas viibinud Andrus Ansip.

«Mida me Eesti majanduse kohta teame? Teame, et palgad kasvavad kiiresti: kuus-seitse protsenti. Samas tööhõive on läbi aegade kõige kõrgemal tasemel – aastal 2016 oli see 20–64-aastase elanike seas 76,3 protsenti. Möödunud aasta neljanda kvartali majanduskasv võrreldes kolmandaga oli Euroopa kõige kiirem,» märkis Ansip.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles