Nõmme tervisekeskus avab esmaspäeval uksed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme tervisekeskus.
Nõmme tervisekeskus. Foto: Liis Treimann

Esmaspäeval avab uksed Lääne-Tallinna keskhaigla renoveeritud Nõmme tervisekeskus, kus lisaks senistele perearstikeskustele ja eriarstidele asuvad tööle ka munitsipaalsed perearstid. 

«Uus tervisekeskus sisaldab endas sümbioosi pere- ja eriarstidest, diagnostikast, laboratoorsetest uuringutest, hambaravist, apteegist,  tagades patsientidele võimalikult palju teenuseid ühes kohas,» ütles Tallinna abilinnapea Merike Martinson . «Munitsipaalse perearstikeskuse rajamisega loodame parandada senise süsteemi vajakajäämisi, mis on patsientide rahulolematust pälvinud, sealhulgas abi kättesaadavusega nädalavahetusel ning hädavajalike koduvisiitidega.»

Nõmmel Jaama tänav 11 asuv arhitektuuriväärtuslik hoone sai ehitus- ja renoveerimistööde käigus juurde lisakorruse, mis võimaldab terviseasutuse senist tegevust märgatavalt laiendada. 

Nõmme tervisekeskus on renoveeritud  patsiendisõbralikult, võimaldades  hoones mugavalt  liikuda ka liikumispuudega ja ratastoolipatsientidel.  Hoonesisest liikumist kergendab  nelja korrust läbiv  lift.
Tervisekeskus on avatud tööpäevadel 7.30- 19.00. Hoones jätkavad tööd Hiiu ja Nõmme perearstikeskuse ning Mustamäe-Nõmme perearstikeskuse arstid, aga patsiente oodatakse ka eriarstide vastuvõttudele.

Munitsipaalne perearstikeskus alustab tööd mais kolme perearstiga. Uude nimistusse registreerumisevõimalusest teatatakse eelnevalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles