Mardi lasteaia paviljon ähvardab kokku kukkuda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mardi lasteaia lagunev paviljon.
Mardi lasteaia lagunev paviljon. Foto: Peeter Langovits

Tallinna kesklinnas Mardi ja Turu tänava nurgal asuva Mardi lasteaia üks paviljon sai talvise lumelükkamise käigus niipalju viga, et on muutunud nii lastele kui Turu tänaval liikuvatele inimestele ja autodele ohtlikuks.

Mardi lasteaia direktor Stella Lusmägi ütles Postimees.ee`le, et paviljoni seina lõhkus lumekoristuse käigus firma, mis tänavalt talvel lund kokku lükkas.

«Firma traktorijuht lihtsalt eksis ning sõitis paviljoni katki,» ütles Lusmägi. «Praegu on seal nii suur ja jäätunud lumevall ees, et ei ole võimalik paviljoni korda teha. Leppisime kokku, et kui lumi ära sulab, siis teeb firma paviljoni korda.»

Laste ohutuse mõttes on paviljoni ümber tõmmatud turvalint ning kasvatajad jälgivad ka, et keegi sinna lähedale ei läheks. Seega ei tohiks mingit riski olla.

«Kui praegu hakkaksime sealt seda jäätunud lund ära vedama, siis võiks midagi hoopis hullemat juhtuda, ootame siiski ära, kui lumi ise ära sulab,» tõdes Lusmägi. «Loodame, et midagi hullu ei juhtu. Igal juhul laseme paviljoni korda teha. Lund lükanud firma on kogu vastutuse enda peale võtnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles