Jahimees peatas metallivargad püssipauguga

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahimees
Jahimees Foto: Margus Ansu

Jahimees sattus teisipäeva hilisõhtul Saaremaal Kaarma vallas peale kahele ventilaatori mootoreid maha keeravale metallivargale, kellest üks üritas vahele jäädes põgeneda, kuid püssilask sundis ta sellest mõttest loobuma.

Jahimees, kes ei soovinud oma nime ajalehes avaldada, rääkis, et tuli kella poole üheteistkümne paiku metsseajahilt, kui kuulis lauda juurest kriginat, kirjutab

Meie Maa

.

Jahimehe sõnul hiilis ta lauda kuuri küljest heinaküüni kuivatamise ventilaatori elektrimootorit maha kruvinud meestele vaikselt ligi ning kui noorem neist putku tahtis pista, tulistas püssist õhtu, mispeale põgenik jooksuga tagasi tuli. 

Jahimehe sõnul plaanisid isast ja pojast vargad mootori kokkuostu viia, kus nende eest pidi makstama viis krooni kilo pealt: kui üks mootor kaalub umbes 60 kilo, oleks vanametalli kokkuostu punktis makstud neile 300 krooni.

Varem on Tahula suurfarmi juures asuva heinaküüni küljest paarikümnest ventilaatori elektrimootorist minema viidud kümmekond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles