PPA sai kaks uut narkokoera

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PPA uued teenistuskoerad koos peremeestega.
PPA uued teenistuskoerad koos peremeestega. Foto: Politsei- ja piirivalveamet.

Politsei- ja piirivalveametile (PPA) saabusid täna Rootsist kaks uut Inglise springerspanjeli kutsikat, kes hakkavad lahendama narkokuritegusid. 

PPA teatas sotsiaalmeedias, et täna hommikul saabusid neile Rootsist laevaga kaks uut teenistujat - spingerspanjeli kutsikad Cherry ja Shaq, kes koolitatakse välja tublideks narkokoerteks.

«Pisike koeratüdruk Cherry hakkab treenima Põhja prefektuuri kogenud koerajuhi Rimma käe all, tema vend Shaq hakkab koos oma uue peremehe Aikoga omandama kõiki narkokoerale vajalikke tarkusi Pärnu politseijaoskonnas. Soovime kolleegidele teadmisterohket õpiaega,» kirjutas PPA oma Facebooki leheküljel.

Möödunud aasta lõpu seisuga oli politsei- ja piirivalveametil kokku 80 koera. Kõige rohkearvulisemalt oli mulluse seisuga esindatud saksa ja belgia lambakoerad, keda oli kokku 70. Lisaks teenis PPA-s üks labrador, viis inglise springerspanjelit, kaks vene jahispanjelit ja kaks siledakarvalist retriiverit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles