Muguruza: Kontaveit suudab tõusta kõrgeimasse tippu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garbine Muguruza.
Garbine Muguruza. Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Prantsusmaa lahtiste tiitlikaitsja Garbiñe Muguruza säras pärast Anett Kontaveidi alistamist pressikonverentsil nii, nagu oleks äsja mullust finaalivõitu korranud. Seda hoolimata asjaolust, et suurimatele staaridele ette nähtud pressikonverentsisaali – eile käisid peale hispaanlanna sama laua tagant läbi näiteks Novak Djokovic, Rafael Nadal, Petra Kvitova ja Caroline Wozniacki – oli teda kuulama tulnud vaid üks (!) Hispaania ajakirjanik. Mis parata, täpselt samal ajal käis peaväljakul Nadali teise ringi matš...

Muguruza sellest numbrit ei teinud, vaid keskendus ühtaegu nii enda kui ka Kontaveidi kiitmisele. Hispaanlanna tunnistas, et teadis juba ette, millist mängu oodata – sai ta ju alles kuu aega tagasi Stuttgardi turniiril eestlannalt lüüa. «Kuna olin temaga hiljuti mänginud ning olen teda ka hiljem näinud, oskasin sellist matši ka oodata. Ta on mänginud väga hästi ning enesekindlalt, seega teadsin, et sellest tuleb lahing,» lausus Muguruza, kes lisas, et võrreldes eelmise omavahelise mänguga tegi ta mitmeid asju teisiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles