Lausing: Reform on jahmatavalt küüniline

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Lausing
Tarmo Lausing Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu aseesimees Tarmo Lausing peab reformierakondlaste juttu lasteaedade pearaha suurendamisest sobimatuks, kui samas kärbitakse valitsusparteina eelarveraha lastele.

«2009. aasta riigieelarve eelnõust võime lugeda, et lasteaiakohtade finantseerimist on kavas vähendada tervelt 82 protsendi võrra, nii et tänavusest 74 miljonist jääb alles ainult 12 miljonit,» vahendas volikogu keskfraktsiooni pressiesindaja Lausingu sõnu.

«Ja nagu sellest veel vähe oleks – kärpida tahetakse ka kooli minevate ja seal käivate laste jaoks vajalikku eelarvesummat. Selles kontekstis kõlab jahmatavalt küünilisena Tallinna reformierakondlaste jutt, nagu tuleks pealinnas veelgi suurendada pearaha eralasteaedadele. Soovitan neil pöörduda oma peaministri poole!» ütles Lausing.

Lausingu sõnul makstakse Tallinnas nii laste sünni- kui ka sünnipäevatoetusi, lisaks saavad tallinlaste pered toetust laste kooliminekul ja samuti kannab linn õpilaste koolilõuna kulusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles