Priit Venest sai taas peatreener

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Venest sai Tartu meeskonna peatreener.
Priit Venest sai Tartu meeskonna peatreener. Foto: Sille Annuk

Eile tuli ametlik kinnitus selle kohta, et Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna uueks peatreeneriks saab Priit Vene, kellega sõlmiti kolmeaastane leping. Vene oli Postimehe andmeil ainus kandidaat, kellega tõsisemaid läbirääkimisi peeti.

Uue juhendaja hinnangul on ees ootamas palju tööd. «Lihtsalt sõnastatud eesmärgiks on võit igas mängus. Millise edu see sarjades toob, sõltub palju sellest, mis meeskonna kokku saame. Kindlasti tahame kokku panna konkurentsivõimelise meeskonna, aga kui üks eesmärk on integreerida ka nooremaid mängijaid, läheb tee võiduni raskemaks. Samas, kui pakume head ja hingestatud korvpalli, võib sellega võita nii mõnegi südame,» sõnas Vene.

Vene juhendas viimati korvpalli Eesti meistriliigas hooajal 2012/2013, kui ta tüüris KK Pärnu meeskonda. Enne seda oli ta pikalt Kaunase Žalgirise abitreener ning ka Kalev/Cramo abitreener. Sel suvel jätkab ta tööd ka Eesti U16 poiste koondise abitreenerina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles