Kas Keskerakonna vene leeri eraldumine või reklaamitrikk? (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova reklaamplakat Pärnu maanteel.
Olga Ivanova reklaamplakat Pärnu maanteel. Foto: Liis Treimann

Kui pärast Keskerakonna juhivahetust tekitas põnevust, kas kohalikel valimistel astub kauaaegne erakonnaliider Edgar Savisaar üles hoopis oma nimekirjaga, siis nüüd on dzotile viskunud ja Keskerakonna jaoks nii vajalikke vene hääli isikliku kampaaniaga koguma asunud Savisaare truu vihmavarjuhoidja ja ratastoolitõukaja, riigikogu saadik Olga Ivanova.

Sel nädalal alanud kohtuprotsessi avapäeva järel otse Vene saatkonna vastuvõtule suundunud Savisaare viimaste aastate üks suurim tugi Ivanova ei soostunud kommenteerima, kas ta kavatseb valimistel osaleda oma nimekirjaga. «Need jutud, et tekib mingisugune teine nimekiri, käivad ju juba nii ammusest ajast, et siin pole midagi imelikku,» ütles ta.

Postimehega vestelnud kõrge Keskerakonna poliitik tõdes aga, et viimase aja võitlused ning kolme õe ehk Olga Ivanova, Oudekki Loone ja Yana Toomi esinemised on jätnud oma jälje. «Alati on keegi pettunud, keegi solvunud, keegi arvab, et ta ei ole piisavalt pildis,» rääkis parteiladvikusse kuuluv keskerakondlane. «Ja nii nagu kõigis teistes erakondades – valimised lisavad alati pingeid. See, kuidas just oma valijasgrupile sõnumit edastada. See on täiesti loogiline.»

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles