Eesti Päevalehe peatoimetajaks sai Vallo Toomet

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Toomet.
Vallo Toomet. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eesti Päevalehe ASi nõukogu otsustas uueks juhatuse liikmeks ja ajalehe peatoimetajaks kinnitada Vallo Toometi, endine peatoimetaja Lea Larin võtab aga aja maha ja puhkab enne uusi väljakutseid.

«Vallo Toomet on Eesti Päevalehega olnud seotud pikka aega, kuid lisaks trükiajakirjanduse töö kogemustele on Toometil varasem kokkupuude ka tele ja -raadiotööga, mis klassikalise trükimeedia transformeerumise ajastul multimeediaks on väärt kogemus,» märgib Ekspress Grupp oma pressiteates.

Pressiteates lisatakse, et koostöös Vallo Toometiga loodetakse leida parim tee Eesti Päevalehe edasiseks arenguks.

Ajalehe senine peatoimetaja ning juhatuse liige Lea Larin kutsutakse ametist tagasi.

Alates  2007. aastast kuni tänaseni töötas Vallo Toomet Eesti Päevalehe uudistejuhina.

Lea Larin võtab aja maha

Postimees.ee küsis ajalehe endiselt peatoimetajalt Lea Larinilt tema edasiste plaanide kohta. «Olen Eesti Päevalehes töötanud kümme aastat, neist viimased viis peatoimetajana. See on pikk ja pingeline aeg olnud ning kõigepealt soovin puhata,» märkis Larin, jättes vastamata küsimusele, kas juhivahetus oli tema jaoks ootamatu samm.

«Soovin Eesti Päevalehele ja Vallo Toometile edu. Usun, et Eesti Päevaleht  jääb jätkuvalt kvaliteetseks ajaleheks, pakkudes lugejatele sisukat ja huvitavat, süvenemist võimaldavat lugemist,» lisas Larin.

Lea Larin töötas Eesti Päevalehes 2001. aastast ning sai selle peatoimetajaks 2006. aastal. Varem on Larin töötanud ajalehtedes Post ja Eesti Ekspress reporteri ja toimetajana, noorteajakirja X peatoimetajana ning internetiportaali Mega peatoimetajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles