Kanepi teekond lõppes

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi Wimbledoni turniiril
Kaia Kanepi Wimbledoni turniiril Foto: Facebook / Kaia Kanepi

Tipptennisesse naasnud Kaia Kanepi (WTA 544.) kaotas Wimbledoni kvalifikatsiooniturniiri teises ringis Austraaliat esindavale venelannale Arina Rodionovale (WTA 166.) 6:2, 2:6, 5:7. Seejuures võitis viimases setis Kanepi seisult 1:5 neli geimi järjest, aga Rodionova suutis seejärel eestlanna murda ning võita. 

Kaks tundi kestnud kohtumises lõid mõlemad tennisistid viis serviässa. Kui Kanepi tegi seitse topeltviga, siis Rodionova eksis korra vähem. Kanepi teenis kohtumise jooksul kümme murdepallingut, millest lõi ära neli. Rodionova suutis aga 11 murdepallist realiseerida viis. Mängitud punktid näitavad samuti, et tegu oli võrdsete lahinguga: Kanepi võitis 97 punkti, Rodionova 103 punkti.

Kanepi tunnistas, et mängus Rodionova vastu häris teda vasaku pahkluu sidemete venitus. «Kukkusin esimeses kohtumises ning väänasin jalga. Kahjuks jättis kukkumine tänasele (eilsele - toim.) mängule jälje, sest ei saanud vabalt liikuda ning vastane märkas seda ning kasutas selle taktikaliselt ära,» kirjutas Kanepi Facebooki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles