Tänak tagantjärele Poola rallist: tempo oli lõpus päris julm

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Norbert Barczyk/PressFocu/SIPA/Norbert Barczyk/PressFocu/SIPA/Scanpix

Poola MM-ralli pühapäeval eeleelviimasel kiiruskatsel liidrikohalt katkestanud Ott Tänak (pildil) rääkis Kuku raadio saates «Piloot», et võistluse edenedes kiirus aina kasvas ja pühapäeval oli tempo juba ülisuur ning niimoodi tuli kahjuks ka eksimus.

«Ütleme, et konkurents oli väga tihe. Seejuures keerulised olud tegid selle veel põnevamaks. (Thierry) Neuville oli lõpus väga kiire. Tempo oli lõpus päris julm. See oligi minu olukord, kus ei olnud mõtet teise kohaga leppida,» rääkis Tänak, et ralli lõpupoole taheti endast aina enam maksimum anda.

Eestlase sõnul tuli ohtlikke olukordi ette ka enne katkestamist. «Olud olid piisavalt keerulised ja tekitasid meile niisamagi palju olukordi,» meenutas ta. «Kergeid vallipuutumisi oli palju. Seal (saatuslikuks saanud avarii kohas) sattus ka sügav veelomp olema. See võttis auto nina kinni ja nii sattusime puusse. Halbade asjade kokkusattumus ja ilmselgelt valesti valitud sõidukiirus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles