Vene teleajakirjanik: Oti aktsent lisas talle erilise sarmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Oti lahkumist kajastavad ka Venemaa väljaanded. Pildil olev nekroloog ilmus ajalehes Kommersant.
Urmas Oti lahkumist kajastavad ka Venemaa väljaanded. Pildil olev nekroloog ilmus ajalehes Kommersant. Foto: www.kommersant.ru

Vene teleajakirjaniku Aleksander Politkovski sõnul oli Urmas Otil kui telemehel eriline stiil ja sarm ning ta ei solvunud vene kolleegide «kuumavereliste eesti meeste» stiilis naljade peale.


«Temast kiirgas headust, aga see teatud aktsent, millest ta, nagu näib, ei soovinudki vabaneda, lisas talle erilist sarmi,» ütles tuntud Vene telesaate «Vsgljad» üks loojaid Aleksander Politskovski venekeelsele Postimees.ee'le.

Tema sõnul ei tundnud Vene teletegijad toona soomlasi ja aeg-ajalt ironiseeriti külmade eestlaste üle. «Ühel peo ajal me viskasime sel teemal nalja ja mulle tundus, et talle see meeldis, Urmas naeris koos meiega,» ütles ta.

Politkovski sõnul ei olnud toona tegemist solvanguga, sest rahvuste vahelised suhted olid soojemad.

«Seda hindasime nii meie kui ka tema. Meie riiki võis siis võrrelda rahvaste vanglana, aga kui rääkida meeldivatest inimestest, siis võis seda võrrelda ka sünergiaga, mis tekib kui üksteist täiendavad eri rahvused ja kultuurid liiguvad üheskoos,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles