Ülikooli raamatukogusse peaks pääsema uuel aastal

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli raamatukogus on remont aasta algusest seisnud.
Tartu ülikooli raamatukogus on remont aasta algusest seisnud. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Ülikooli kevadel väljakuulutatud hanke raamatukogule uue remontija leidmiseks võitsid ühispakkumuse esitanud AS Ehitustrust ja OÜ Tallinna Ehitustrust. Ülikool loodab, et külastajad pääsevad raamatukogusse tuleva aasta alguses.

Võitjaks valiti soodsaima pakkumise teinud ehitusettevõte, kes jätkab YIT Ehituse pooleli jäänud töid. Ehitusfirmad remondivad raamatukogu 6,9 miljoni euro eest. Võrdluseks: eelmisel aastal tegi YIT Ehitus pakkumuse maksumusega umbes 6,7 miljonit eurot, seejuures on mõned tööd raamatukogus juba tehtud võrreldes esimese hankega.

Lepingu saab sõlmida pärast seaduses ettenähtud vaidlustusaja, 14 päeva möödumist. Tartu Ülikooli raamatukogu lõplikuks valmimise ajaks on planeeritud 17 kuud alates lepingu sõlmimisest, sealhulgas viis kuud raamatukogu lugemissaalide ja avaliku ala remondiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles