Tegusas Tallinnas pole selgust koostöös Savisaarega (1)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Mõis.
Jüri Mõis. Foto: Erik Prozes

Valimisliidu Tegus Tallinn juhtfiguurid pole kindlad, kas Keskerakonna endise esimehe Edgar Savisaarega peetakse läbirääkimisi või mitte.

Postimehele on vihjatud, et Edgar Savisaar pidas viimastel päevadel läbirääkimisi valimisliiduga Tegus Tallinn, et osaleda oktoobris toimuvatel kohalike omavalitsuste valimistel just nende nimekirjas. Kuigi eile tuli teade, et valimisliidu nimekirjas kandideerib Peeter-Erik Ots, pole laiemale avalikkusele tuntud nimedest keegi end peale ühenduse juhtfiguuride Jüri Mõisa, Urmas Sõõrumaa ja Mart Luige ennast valimisliiduga sidunud.

Kui Postimees eile kolme juhtfiguuri poole pöördus, et pärida Savisaarega peetavate läbirääkimiste kohta, oli nende kõigi vastus mõnevõrra erinev. Valimisliidu tegevjuht Mart Luik ütles, et läbirääkimisi pole peetud. «Ta on ikkagi kohtu all ja ma ei pea seda kohaseks,» sõnas Luik. Samas lisas ta, et Reformierakonna moel kellegagi koostöö tegemist nad ei välista, sest praegugi on liidus erinevate vaadetega inimesi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles