Simson: Keskerakonnast ei lahkuta vaid Savisaare pärast

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna volikogu kogunes istungile Tallinna linnavolikogu saalis.
Keskerakonna volikogu kogunes istungile Tallinna linnavolikogu saalis. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni sõnul on vale väita, et kõik erakonnast lahkunud on teinud seda Edgar Savisaare pärast.

Viimastel aastatel Keskerakonnaga liitunud omavalitsusjuhid, kes küll on pälvinud märksa kasinama meedia tähelepanu, kinnitavad tema sõnul seda, et liitutakse toetamaks partei seisukohti Eesti tasakaalukama arengu eest.

Kui äsja Keskerakonnast lahkunud Raivo Uukkivi tõi ühe põhjusena välja liigse keskendumise Tallinna valimistulemustele, siis Simson avaldas soovi endisele parteikaaslasele vastu vaielda.

«Tõepoolest, pealinnas tehtav kampaania on oluline, suuremahuline ja silmapaistev. Sellegipoolest ei ole Keskerakond mingil juhul unustanud muid piirkondi. Meie vedada on ju nii Linnade Liit kui ka Maaomavalitsuste Liit, seisame kõigi Eesti omavalitsuste õiguste kärpimise vastu,» rääkis Simson.

«Loomulikult on Keskerakonnal hea meel, et meedia meie tegevuse suhtes nii suurt huvi tunneb, sedaviisi saame ka lihtsamini oma sõnumit valijatele edastada,» lisas ta.

«Ilmselt spekuleeritakse Keskerakonna siseelu üle kuni meie sügisese kongressini välja, mis seal ikka, oleme selleks valmis.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles