Mesikäpp ründas ajujahil olnud jahimeest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesele karu metsas üldiselt ohtlik ei ole. Kriitiliseks võib olukord muutuda, kui loom on haavatud või kui inimene satub emakaru ja poegade vahele.
Inimesele karu metsas üldiselt ohtlik ei ole. Kriitiliseks võib olukord muutuda, kui loom on haavatud või kui inimene satub emakaru ja poegade vahele. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Järvamaal Koeru jahtkonnas sai eile karurünnaku käigus vigastada kogemustega jahimees, kes osales põtradele peetud ajujahis. Mees toimetati haiglaravile Paidesse.

Jahiliin Rõhu külas oli moodustatud nii, et üksteisega silmsidet ei olnud. Seega on alles selgitamisel, mis täpselt kella 11 paiku metsas juhtus, sest mees sai tõsiselt vigastada, kuid tema seisund on stabiilne ja pole eluohtlik. Lähedaste sõnul on tal pea- ja ülakehavigastused, kuid ta mäletab toimunut.

Kuna samas lähedal otsisid nii inimesed, kaks koera kui ka helikopter metsa eksinud inimesi ning jahimehed pidasid põtradele ajujahti, sattus karu tõenäoliselt paanikasse ja oli nurka surutud. Loom jooksis jahimehega kokku ja võitles oma elu eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles