Taavi Rõivas: see on mu elu valusam õppetund

Madis Vaikmaa
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas Postimehe otsestuudios.
Taavi Rõivas Postimehe otsestuudios. Foto: Liis Treimann

Riigikogu asespiiker Taavi Rõivas tunnistab usutluses Postimehele, et võis Malaisias töölähetuses võõra naisega pidutsedes üle piiri minna, ja lubab ametist tagasi astuda.

- Mulle tundub, et teil on elus kõik olemas: võim, raha, armastav pere, lapsed. Eesti rahvale jäi neljapäeval mulje, et teil oli puudu mingi purjuspäi amelemine kusagil Kuala Lumpuri hotelli baaris. Kas see tõesti oli nii?

Tegelikult ma arvan, et mul ei ole elus midagi puudu. Kõik, mis te loetlesite, on täpselt nii... Inimesed, kellega koos ma seda teen, ja eriti minu pereliikmed, said väga palju haiget sellepärast. Neid sündmusi on kirjeldatud üksjagu värvikalt. Sinna on lisatud detaile, millega ei saa nõustuda. Aga see ei ole peamine. Kui kellegi jaoks oli Kuala Lumpuris toimunu minek üle piiri, siis kohane on selle eest vastutus võtta ja vabandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles