Sobtšak lisab valimistele värvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Olen kandidaat kõikide vastu» – kuulutab presidendiks ihkav Ksenija Sobtšak valimispostril.
«Olen kandidaat kõikide vastu» – kuulutab presidendiks ihkav Ksenija Sobtšak valimispostril. Foto: Repro

Samal päeval, kui Vladimir Putin 2012. aasta mais järjekordselt Venemaa presidendi vannet andis, istus Ksenija Sobtšak Moskva põhjaosas Vostotšnoje Degunino rajooni politseijaoskonnas. Politsei oli ta kinni võtnud koos tollal Venemaa opositsiooni üheks juhiks tõusnud Aleksei Navalnõiga protesteerimise eest presidendivalimiste võltsimise vastu.

Viis ja pool aastat hiljem teatas Venemaa üks kõige tuntumaid seltskonna- ja meediategelasi, peagi 36-aastaseks saav naine, et kavatseb ise kandideerida Venemaa presidendiks.

«Ksenija Sobtšak suundub «Dom-2st» Venemaa presidendiks», pealkirjastas neljapäeval oma uudise Venemaa üks suurimaid lehti Komsomolskaja Pravda. «Dom-2» on Venemaa kuulsaim reality-show, mis telekanalis TNT jookseb juba 14. hooaega. Sobtšak juhtis seda maailma pikimat pidevalt eetris olevat reality-show’d kaheksa aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles