Lugeja fotod: veoki ja sõiduauto avariis sai kaks inimest vigastada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Märjamaa vallas said reede õhtul raskeveoki ja sõiduauto kokkupõrkes kaks inimest vigastada. Praegu on sündmuspaigal üks sõidusuund suletud.

Õnnetus juhtus kella 20 paiku Varbola külas. Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 49. kilomeetril sõitis Pärnust Tallinna suunas liikunud ja Pajaka küla poole vasakpööret oodanud järelhaagisega metsaveokile Mercedez-Benz tagant sisse Mazda. Metsaveokit juhtinud 33-aastane mees viga ei saanud, kuid Mazdat juhtinud 77-aastane mees ja kaasreisijana autos viibinud naine toimetati vigastustega Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Nii veokijuht kui sõiduautot juhtinud mees olid kained. Õnnetus juhtus teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus oli 90 km/h. Tee oli kuiv, ilm selge ja nähtavus hea. Pärnust Tallinna poole minev sõidusuund on praegu suletud, kohapeal reguleeritakse liiklust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles