Pärnu ehitusplatsilt avastati taas moldovlased

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud neljapäeval kontrollisid politseiametnikud koos maksu- ja tolliameti töötajatega nelja Pärnu ehitusobjekti, et teha kindlaks, kas kõigil ehitajatel on seaduslik luba Eestis töötada. Tammsaare puiestee korterelamu ehitusel avastatigi kolm ebaseaduslikult töötanud meest.

Lääne prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse juht Margo Peters ütles, et inimesed on pärit Moldovast. Kolmest tabatust üks sel päeval ei töötanud, ent tehti kindlaks, et eelmistel päevadel oli ta tööd teinud. Seetõttu piirdus politsei tema puhul hoiatusega. Kahe ülejäänud töötaja suhtes alustati väärteomenetlust ja langetati kiirmenetlusotsus.

16. oktoobril avastati Pärnus Martensi maja ehituselt samuti kümme moldovlast ja ukrainlast, kellel polnud õigust seal töötada, kuid korrakaitsja kinnitusel polnud seekord tegu sama ehitusettevõtja objektiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles