Kalev/Cramo Ühisliigas - võitlust oli, aga võit jäi ikka tulemata

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklane Cedric Simmons on kerkinud Kalevi võtmemängijate hulka - eile viskas ta meeskonna parimana 17 punkti.
Ameeriklane Cedric Simmons on kerkinud Kalevi võtmemängijate hulka - eile viskas ta meeskonna parimana 17 punkti. Foto: Eero Vabamägi

KORVPALL. BC Kalev/Cramo jätkab VTB Ühisliigat võiduta. Kolmandas mänguvoorus kaotati eile õhtul Kalevi spordihallis Permi Parmale 74:76.

«Kui eesmärgiks on seatud play-off’i jõuda, siis oli kaotus tõesti äärmiselt valus,» tunnistas Kalevi tagamängija Sten Sokk. Perm tugevdas kahe hooaja vahel küll ridu märgatavalt, ent võitluses play-off’i koha eest on tegu jätkuvalt Kalevi lähikonkurendiga.

Suur mõõn, mis on tänavu Kalevi mängudes saanud paraku juba vaat et reegliks, tabas seekord meeskonda teisel veerandil, kui algrivistuse mängijatele anti veidi puhkust ja mängu pidanuks tegema Thomas van der Mars, Gregor Arbet ja Kristjan Kangur. Nimetatud kolmik ei suutnud kokku enamat neljast punktist ja nii kahaneski nende mänguaeg teisel poolajal kokku. Mängu teisel poolel Kalev küll selgelt kogus end, kuid põnevas lõpuheitluses tuli vastu võtta ikkagi järjekordne kaotus. Tabanuks Branko Mirkovic lõpusekunditel kaugviske, olnuks tulemus ja järelkajad teistsugused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles